Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Листопад » 6 » ОЛІМПІАДИ РОЗПОЧАЛИСЯ!
22:30
ОЛІМПІАДИ РОЗПОЧАЛИСЯ!

У суботу, 4 жовтня, розпочався ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Цього дня зібралися школярі 8-11 класів – найкращі знавці історії та інформаційних технологій.

З вітальним словом до учнів та їх керівників звернулась Сідокур Світлана Іванівна, завідуюча районним методичним кабінетом.

Світлана Іванівна наголосила, що  учасники  вже переможці, бо представляють свої навчальні заклади, і повинні   опанувати себе й ще раз довести, що є дійсно найкращими.

Методисти районного методичного кабінету, Осадча Леся Миколаївна та Пентова Анна Андріївна, ознайомили учасників з правилами проведення олімпіад з історії та інформаційних технологій. Директор Розсошенської гімназії, Тягнирядно Тетяна Павлівна, порадила учасникам довести, що всі достойні брати участь у такому змаганні та зможуть продемонструвати не лише високий рівень знань, а й чесну гру.

Переможці олімпіад виборють право захищати честь району на обласному етапі.

Бажаємо успіхів учасникам і хочемо щоб перемогли найдостойніші!

Переглядів: 408 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar