Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Вересень » 22 » Математичний конкурс імені М.В.Остроградського
12:09
Математичний конкурс імені М.В.Остроградського

21 вересня 2018 року на базі Розсошенської гімназії було проведено районний етап XХІІ математичних змагань імені М.В.Остроградського з метою виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до історії математики та традицій свого народу, вшанування пам’яті нашого славетного земляка М.В.Остроградського. Змагання проводились у двох вікових групах: молодша група – учні 8-9 класів та старша група – учні 10-11 класів. Випробування складалось з двох турів: І тур – підготовка конкурсної роботи, яка надавалась оргкомітетові у день проведення Змагань; ІІ тур – виконання практичних завдань, відповіді на які учасники давали у письмовій формі протягом 4 годин.

У математичних змаганнях взяли участь 14 юних математиків з 10-ти навчальних закладів району. Під час виконання практичних завдань учні показали знання, які необхідні для доведення теореми зі шкільного курсу геометрії, розв'язування задач з алгебри та геометрії, відповіли на питання, пов’язані з життєвим шляхом та науково-педагогічною діяльністю М.В.Остроградського. Компетентне журі змагань відзначило, що майже всі конкурсні роботи учасників відповідали математичній тематиці та, перевіривши письмові завданя, визначили переможців Мусійко Альона Андріївна, учениця 9 класу Абазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, та Підтопта Олександр Олександрович, учень 11 класу Пальчиківського НВК.

Переглядів: 383 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar