Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Березень » 28 » "КРОК ДО БІЗНЕСУ" ЗРОБЛЕНО!
20:17
"КРОК ДО БІЗНЕСУ" ЗРОБЛЕНО!

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації від 29.01.2018 року № 25 «Про проведення VІ Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок до бізнесу»  13 березня 2018 року на базі Розсошенської гімназії був проведений районний етап Чемпіонату.

Переможцями гри стала команда Тахтаулівського НВК (керівник Клинцов Юрій Анатолійович). Срібну нагороду отримали учасники гри з Гожулівського НВК (керівник Попова Дарія Олегівна). Третє місце розділили учні Терешківської ЗОШ (керівник Скогарєва Валентина Гордіївна) та Божківського НВК (керівник Пантюхова Тетяна Миколаївна). Варто відзначити, що команда Божківського НВК була наймолодшою за своїм віковим складом, але  продемонструвала серйозну, економічно обґрунтовану гру.

22 березня на базі Полтавського університету економіки і торгівлі відбувся обласний етап Чемпіонату. На змагання з економічної кмітливості зібралося 27 команд з різних куточків Полтавщини. Зазвичай такі змагання проводять у дві гри: відбіркову та основну. Приємно зазначити, що наша команда стала абсолютним переможцем у відбірковій грі, отримавши максимальний акумульований прибуток.  Вийшовши до фінальної гри, юні економісти з Тахтаулівського НВК були налаштовані тільки на перемогу! І фортуна посміхнулась нашій команді. Поступившись зовсім трішки, командаТахтаулівського НВК виборола друге місце в VІ обласному Чемпіонаті з підприємництва «Крок до бізнесу»!

 Срібними призерами області стали: Гупало Олександр – капітан команди, Тристан Дар’я, Піддубна Юлія, Бузина Наталія, Долговас Дмитро.

Щиро вітаємо переможців та їх керівника Клинцова Юрія Анатолійовича!

  

Білокінь В. В., методист РМК

Переглядів: 323 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar