Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Березень » 26 » ХХ Всеукраїнський турнір юних істориків
13:06
ХХ Всеукраїнський турнір юних істориків

Цього року у останні дні березня Полтавщина вперше долучилася до проведення ХХ Всеукраїнського Турніру юних істориків, обласний етап якого проходив на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського.

У обласному етапі турніру Польтавський район представила команда Розсошенської гімназії «Фортуна», яку підготувала учитель історії  Галь Світлана Олександрівна.   Під час інтелектуальних боїв команда у складі учениць 8-х та 10-х класів продемонструвала високий рівень знань із історії, вміння аргументувати свою позицію під час наукових дискусій.  Адже турнір юних істориків  – це змагання між командами старшокласників, які уміють на високому науковому рівні викласти й довести свою точку зору з приводу тієї чи іншої історичної події, наукової праці, даних архівного документа й обґрунтувати її в наукових дискусіях – історичних раундах.

Як результат наполегливої підготовки до турніру учні  Розсошенської гімназії отримали диплом ІІІ ступеня, подарунок з комплекту плакатів «Воїни. Історія українського війська» та набір книг від Українського інституту національної пам’яті. Крім тогоу учасників залишився гарний настрій від зустрічі з інтелектуальним учнівством, науковцями та бажання наступного року знову взяти участь у турнірі.

Методист  МСЦОЗО                                                            Л.М. Осадча

Переглядів: 437 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar