Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Січень » 18 » Інструкивно-методична нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи
14:18
Інструкивно-методична нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

Збиратися разом – це початок,

 триматися разом – це прогрес,

                                                                          працювати разом – це успіх

Генрі Форд

17 січня  2019 року на базі комунальної організації «Методичний сервісний центр з обслуговування закладів освіти Полтавського району відбулася інструктивно-методична  нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи.

Відкрила нараду та повідомила про особливості  організації освітнього процесу у ІІ семестрі 2018/2019 н.р. в освітніх закладах Полтавського району завідуюча районним методичним кабінетом С. І. Сідокур. Також вона наголосила на основних аспектах організації роботи атестаційних комісій, оформленні методичних матеріалів педагогічних працівників, які атестуються.

Методист районного методичного кабінету В. Г. Кривошея розповіла про значимість професійного самовдосконалення педагогічних кадрів та організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників району, а саме курсової перепідготовки в ПОІППО ім. М.В. Остроградського на 2019 рік.

Особливе зацікавлення присутніх викликала інформація про cертифікацію педагогічних працівників у 2019р., головні аспекти організації підготовки до складання ДПА учнями 11-х класів, організацію роботи з обдарованими учнями в ІІ семестрі 2018-19 навчального року,  яку надала

 В. В. Білокінь, методист районного методичного кабінету.

Методичний супровід підвищення педагогічної майстерності вчителя початкових класів в умовах реалізації Концепції НУШ на даному етапі має неабияке значення. Саме питання організації методичної роботи в умовах НУШ запропонувала увазі присутніх О. М. Стасовська, методист районного методичного кабінету.

Сучасне суспільство змінюється досить швидкими темпами, але поряд з позитивними змінами відбуваються і негативні. В середовищі учнів почастішали випадки жорстокості і такого явища як булінг. Це питання хвилює і батьків, і педагогів, тому актуальним став виступ Є. В. Харченко, методиста районного методичного кабінету, яка розповіла про правовий аспект організації роботи у закладах освіти з питань запобігання булінгу.

На завершення приємною процедурою для учасників наради стало вручення Сертифікатів, що засвідчують успішно завершений курс «Підвищення кваліфікації заступників директорів закладів загальної середньої освіти з навчально-виховної роботи у початкових класах».

Переглядів: 513 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar