Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Січень » 28 » ГОТУЄМОСЯ ДО ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ
17:45
ГОТУЄМОСЯ ДО ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ

Швидко пролетіли-промайнули Новорічні та Різдвяні свята. Школярі навчальних закладів району знову сіли за парти, щоб наполегливо і старанно оволодівати основами наук. Для переможців районних етапів предметних олімпіад та юних «манівців» розпочався відповідальний період виступів у складі збірної команди району на обласних етапах інтелектуальних  змагань.

З метою якісної підготовки до виступів на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України та відповідно до наказу відділу освіти від 15.12.2017 № 361 «Про підсумки проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів районного наукового товариства «Мала академія наук» у 2017-2018 навчальному році» 23 та 25 січня 2018 року методистом Білокінь В. В. були проведені навчально-тренувальні збори учасників майбутніх змагань. У зборах взяли участь 25 юних науковців та їх наукові керівники. 

Учні продемонстрували хорошу підготовку: виступи вражали ораторською майстерністю і переконливістю, презентації були виконанні грамотно, з правильною методичною побудовою, мали естетичне оформлення. Учасники зборів зацікавлено слухали один одного, ставили запитання і давали поради. Кожному учаснику були надані індивідуальні рекомендації, спрямовані на підвищення якості захисту.

Так склалося, що з 29 членів команди, 17 – дев’ятикласники, а отже будуть вперше пробувати свої сили на змаганнях такого рівня. Тож побажаємо їм успіху і перемоги!

 

Білокінь    В. В., методист РМК

Переглядів: 392 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar