Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Червень » 14 » Дошкільна освіта в Україні в умовах світових змін
22:42
Дошкільна освіта в Україні в умовах світових змін

     30-31 травня 2019 року на базі кафедри дошкільної освіти  Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція (з міжнародною участю) “Дошкільна освіта в Україні в умовах світових змін”. Учасницею конференції стала методист районного методичного кабінету з питань дошкільної освіти Цапенко Наталія Василівна, яка виступила на пленарному засіданні з питання «Здоров'язберігаюча спрямованість освітнього процесу в закладах дошкільної освіти». Методист  висвітлила в презентації досвід роботи дошкільних закладів Полтавського району, які запроваджують   здоров'язбережувальні технології під час організації освітнього процесу. Також учасниками конференції стали завідуюча Копилівського дошкільного навчального закладу «Ялинка» Гольтвяниця Катерина Дмитрівна та вихователі цього ж закладу – Кульбашна Інна Миколаївна, Пасько Інна Валеріївна. Учасники обговорювали сучасні тенденції розвитку дошкільної освіти в руслі вітчизняного та зарубіжного досвіду, психофізіологічний та особистісний розвиток дошкільника в сучасних умовах, проаналізували новітні підходи до організації діяльності дошкільників в різних соціальних інституціях та ще багато інших питань.

     Висловлюємо свою вдячність кафедрі дошкільної освіти ПНПУ імені В.Г. Короленка,  зокрема  організаторам  конференції та викладачам кафедри за ґрунтовні знання, цікавий педагогічний досвід у сфері дошкільної освіти України.

Методист РМК Цапенко Н.В.

Переглядів: 464 | Додав: belknmaksim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar