Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Червень » 12 » До Дня захисту дітей
15:11
До Дня захисту дітей

     31 травня на території Супрунівської сільської ради відбулося районне свято, приурочене Дню захисту дітей. Цього року до організації заходу долучилися всі гілки влади району, включаючи комунальні підприємства районної ради, відділи, сектори та служби райдержадміністрації, – кожен уніс свій вклад для того, щоб святкова програма була цікавою, змістовною та корисною для дітей.

     Для малечі організували цікаві майстер-класи, розваги, ігрові програми, конкурси, веселі ігри з рухливими аніматорами. Спеціально до свята відбувся відкритий чемпіонат з міні-футболу для дівчат, у якому перемогу здобула команда ФКФГ «Ваці», а також любительські змагання з волейболу, турнір з шахів, стрільба з гвинтівок. Почесні кубки й нагороди юним спортсменам вручили депутати районної ради Олександр Шевченко, Віталій Турпітько, Григорій Рябокінь.

     Голова районної ради Михайло Кононенко зі святкової сцени щиро поздоровив дітей, їх батьків та усіх гостей заходу, відзначивши, що серед пріоритетних напрямків роботи депутатського корпусу Полтавської районної ради завжди чільне місце посідає підтримка й турбота про підростаюче покоління, від якого залежить майбутнє всієї країни.

  Михайло Кононенко разом з Народним депутатом Юрієм Бубликом, головою райдержадміністрації Ігорем Карімовим, начальником відділу освіти райдержадміністрації Наталією Веретільник, долучилися до церемонії нагородження призерів та переможців Всеукраїнських і обласних конкурсів, педагогічних працівників. Завдяки реалізації в районі спеціальних програм, учителі та їх талановиті вихованці отримали грошові винагороди.

    Присутніх на святі також привітав супрунівський сільський голова Володимир Богатир, депутат районної ради Жанна Мирошниченко та інші.

     Усіх учасників заходу порадувала й додала позитивних емоцій цікава та розмаїта концертна програма. Після концерту малечу частували смачним морозивом.

     Організатори заходу висловлюють подяку депутатському корпусу Полтавської районної ради, структурним підрозділам Полтавської райдержадміністрації та особисто О.А. Ландарю, О.В. Масляку, О.М. Гончаренко, Ю.В. Бублику, В.І. Ярмаку, М.П. Сокирку, О.В. Шевченку, А.В. Маньку, Я.Ю. Петренко, Л.О. Костенко, І.В. Буренко, Н.М. Павлик, М.М. Ковалю, О.М. Гладкохатому, А.Г. Манжосу, І.С. Петрашу, О.М. Таранець, Я.М. Кудрі, спонсорам – аквапарку «Ріо», ТОВ «Світ продуктів», компанії «BVS» та усім, хто долучився до створення незабутнього свята для дітей.

Переглядів: 494 | Додав: belknmaksim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar