Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Березень » 26 » День відкритих дверей у Калашниківському НВК
22:10
День відкритих дверей у Калашниківському НВК

23 березня відбулася визначна подія у житті Калашниківського НВК – День відкритих дверей.
Як завжди, у приміщенні школи вирували виставки народних майстрів, мистецьких робіт випускників школи та нинішніх учнів, вихованців та вихователів дошкільного підрозділу, майстер-класи.
Було представлено набутки учителів та учнів школи протягом року, презентовано досягнення під час здійснення проектів у освітньому, виховному та еколого-валеологічному напрямках. Гості були ознайомлені із матеріалами для книги про становлення та розвиток освітнього закладу на теренах Калашниківської сільської ради. Яскравою сторінкою була презентація першої поетичної збірки «Рідна мова» учениці 7 класу Козуб Марії.
Гостями свята були Білокінь В.В., голова Мачухівської сільської ради, Кішінець О.А., виконуючий обов' язки начальника гуманітарного відділу Мачухівської сільської ради, Степенко В.І., депутат Полтавської районної ради, Басараб В.М., заступник сільського голови з питань ЖКГ, Михайлик В.В., виконуючий обов'язки директора ПП ім.Калашника, Дорошенко Л.А., голова профкому ПП ім. Калашника, Чирка В.В., методист ПОІППО ім. М.В. Остроградського, представники батьківської громадськості, учителі, які перебувають на заслуженому відпочинку, представники установ та організацій, що діють у калашниківській громаді.
Педагогічний та учнівський колектив щиро вітали гостей заходу, подарувавши чудові хвилини спілкування з прекрасним.



К. Ночовна, учитель української мови та літератури

Переглядів: 504 | Додав: катеринаіванівна | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar