Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Червень » 27 » День Конституції України
19:23
День Конституції України

     День Конституції України – це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції. Найвищий закон утверджує багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави.

     27 червня 2019 року в Полтавській районній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України, які розпочалися Гімном України.

З вітальними щирими словами до присутніх звернулися голова Полтавської районної ради Кононенко М. М. та голова Полтавської державної адміністрації Карімов І. Р.

     За значний особистий внесок у розбудову держави, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди святкування Дня Конституції України кращі працівники Полтавського району та депутати районної ради відзначені грамотами. Серед них - і працівники освіти – Ткаченко М. К., директор Степненського НВК, Оніпко В. Й., директор Чорноглазівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Говорун Т. О., завідуюча Андрущанською ЗОШ І ступеня.

     До уваги присутніх було запропоновано чудову концертну програму. На святі звучали музичні вітання від працівників районного будинку культури, артистів-аматорів.

     Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

     Пишайтеся нашою Україною, любіть її, шануйте свій рід, не цурайтеся одне одного, живіть за Основним Законом, що на віки поєднав усіх українців!

 

Переглядів: 388 | Додав: belknmaksim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar