Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Вересень » 04

Важливою освітянською подією місяця  стала районна серпнева конференція педагогічних працівників, яка відбулася 30 серпня 2018 року на базі Районного будинку культури.

    Для участі у роботі конференції  запрошені: голова Полтавської  районної державної адміністрації Карімов   Ігор  Рамазанович, заступник голови Полтавської ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: irynaklunnyk | Дата: 04.09.2018 | Коментарі (0)

27 серпня 2018 року т.в.о директора Методичним сервісним центром з обслуговування закладів освіти та завідуючою районним методичним кабінетом С.І. Сідокур, на базі Розсошенської гімназії, була організована інструктивно- методична нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи Полтавського району. Метою та основними завданнями наради були організований початок нового 2018-2019 навчального року , його структура та старт Нової української школи. До роботи в нараді були також залучені методисти районного методичного кабінету, які наголосили на
особливостях вивчення у закладах загальної середньої освіти навчальних предметів у 2018-2019 навчальному році.
Співпраця районних методистів та вчителів-предметників продовжилася 27- 29 серпня 2018 року у форматі семінарів та інструктивно- методичних нарад на базі Розсошенської гімназії.

Переглядів: 330 | Додав: irynaklunnyk | Дата: 04.09.2018 | Коментарі (0)